LE-A ARS CASA ȘI NU MAI AU NIMIC!
    APEL UMANITAR! HAIDEȚI SĂ AJUTĂM FAMILIA CARACIOBANU DIN LIMANU!

    0
    11588

    Azi dimineață a ars din temelii casa familiei Caraciobanu Florin din Limanu. Acum stau pe la vecini, până se va găsi o soluție. Autoritățile locale le-au promis tot sprijinul, prin primarul Daniel Georgescu, care a fost la locul incendiului. Haideți să-i ajutăm și noi, fiecare cu ce poate! Oamenii s-au mobilizat pe Facebook, mesajele curg…

    Florin este sudor în Șantierul Naval, iar soția, Liliana, e casnică, are grijă de fetița lor. După câte ne-a spus Florin la telefon, incendiul se pare că s-a produs de la hornul supraîncălzit, căsuța fiind din lemn, așa cum au putut și ei să o construiască… Bine că au scăpat ei, toți trei, cu viață! Luni ne va comunica Florin un cont de la o bancă, pentru donații în bani și vi-l vom comunica imediat.

    Vilau Georgiana: Anunț umanitar! Rog oamenii cu suflet bun și vor să ajute o familie de tineri care au o fetiță de un anișor din Limanu. Azi dimineață, căsuța lor modestă a ars din temelie. Nu mai au nimic, totul a fost distrus. Cine vrea să ajute, orice este binevenit. Vă mulțumesc.

    Roxana Georgiana Mitu: Haideti sa-i ajutam, fiecare cu ce putem! Familia Caraciobanu Florin din Limanu! Nr. lor de telefon este 0761 013 393. Fetita are 1 an si 2 luni, ii trebuie hainute, jucarii si pampers nr. 4-5, mamei ii trebuie haine L-XL si incaltaminte 37-38, tatal poarta haine M-L si incaltaminte masura 42. Le trebuie, bani, materiale de constructie, haine, mancare etc. 

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Yannis Daniel Laura: Treci de magazinul La 2 pași (cum te duci spre cimitir), a 2-a strada la dreapta.


    Mangalia News, 05.01.2019. (sursa: Mangalia – comunitate online).



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply