EVENIMENT!
    FEERIA TALENTELOR
    de la ”Ion Bănescu’’

    0
    1659

    Feeria talentelor de la ”Ion Bănescu’’.

    Cum și când vă gândiți la ”Ion Bănescu’’?

    Când aveți nevoie de un meseriaș bun să vă repare ceva prin casă sau la mașină, când vreți să proiectați ceva, când iscusința și seriozitatea trebuie să devină embleme pe cartea de vizită, cu siguranță un absolvent de la ”Ion Bănescu’’ este cel mai indicat.

    D.M.H.I, iar acum DAMEN, dar și foarte multe șantiere din întreaga lume beneficiază de absolvenții de la ”Ion Bănescu’’. Calitatea și performanțele lor îi recomandă ca pe cei mai abili, capabili, serioși și performanți meseriași din zonă.

    Și, dacă anul trecut și-au depășit limitele, demonstrând că și în domeniul roboticii pot să fie performanți, astăzi au dezvăluit cu modestie și entuziasm că au și talente artistice.

    Sala de spectacole a Casei de Cultură din Mangalia a fost neîncăpătoare pentru elevii, părinții, profesorii și reprezentanții  comunității locale, marți, 18.12.2018, iar talentele Liceului Tehnologic ”Ion Bănescu’’ s-au lăsat descoperite, rând pe rând.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Ceea ce a început ca o inițiativă modestă de celebrare a Crăciunului, s-a transformat într-o feerie a cântecului, dansului și a bucuriei. Iar elevii noștri s-au lăsat priviți, aplaudați, aclamați la scenă deschisă, s-au bucurat cu ochii, cu sufletul, alături de noi toți.

    Și ne-am bucurat cu ei și i-am descoperit artiști talentați pe colegii de clasă, de bancă, pe elevii cuminți. Le-am aplaudat emoțiile și talentul.

    Felicitări, tuturor celor care au depus eforturi ca acest spectacol să pună în față iar Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu’’.

    Felicitări invitaților nostri, Ansamblul de dansuri populare ”Plai de Dor’’ din Albești, pentru prestația avută în cadrul spectacolului nostru.

    Mulțumim domnului consilier Menabit Ozghiun, pentru că ne-a onorat cu prezența la acest eveniment important pentru noi.

    Vă mulțumim tuturor pentru bucuria și dăruirea voastră!

    Sărbători fericite!

    Director,                                                Consilier de imagine,

    Prof. Barabaș Virginica                          prof. Șemședin Daniela.


    Mangalia News, 19.12.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply