ACCIDENT RUTIER: Un copil de 6 ani şi primarul din 23 August AU AJUNS LA SPITAL

    0
    3402

    REPLICA: Primarul și viceprimarul din 23 August au fost implicați într-un accident rutier. Mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism, al cărui șofer a pierdut controlul direcției de mers.

    Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 12.40, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, pe banda 2, dinspre Neptun către 23 August și, la km 34 + 800 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul direcției către stânga și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, în banda 1, fiind vorba chiar despre primarul din 23 August, Mugur Viorel Mitrana.

    În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului de 48 de ani, a unui pasager de 38 de ani, din al doilea autovehicul (viceprimarul), precum și a unui minor de 6 ani, pasager în primul auto.

    Ambele autoturisme erau echipate cu anvelope de iarnă. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

    De precizat că, potrivit surselor noastre, Mugur Mitrana a fost internat în Spitalul Mangalia, având, printre altele, degetele rupte, iar în cursul zilei de azi este programat la un RMN. (L.C.).

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Mai mult, în replicaonline.ro, 29.11.2018).



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply