Alexandru Rusu, magicianul de la “Serviciul de noapte” – Radio România

    0
    1647

    Alexandru Rusu, magicianul de la “Serviciul de noapte” – Radio România.

        Scriu aceste rânduri după o noapte aproape nedormită, dar fericit că am ascultat o ediție de excepție a emisiunii “Serviciul de noapte”, cu Alexandru Rusu, magicianul care a reușit să ne readucă în timp la niște ani mai tineri, când diminețile noastre erau luminate de vocea lui Paul Grigoriu.

        Am aflat multe lucruri noi despre… invitatul emisiunii (care, așa cum spunea realizatorul emisiunii, nu și-a mințit niciodată ascultătorii, a pus sufletul său imens în emisiunile sale și a fost întotdeauna un nonconformist).

        Ar fi multe lucruri extraordinare de comentat (și de reluat), cel mai bine ar fi să reascultați (sau să ascultați) emisiunea “Serviciul de noapte”, care a început la miezul nopții de 1 spre 2 noiembrie, 2018, atunci veți înțelege.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

        Nu pot să uit mesajele trimise cu atâta emoție și dragoste (și reluate de “magicianul” Alexandru Rusu cu știința de a ne oferi sentimentul unei emisiuni LIVE) de ascultători din țară și din străinătate.

        O doamna care suna din Berlin era extraordinar de încântată și aproape gâtuită de emoție pentru că avea șansa să se adreseze direct lui Paul Grigoriu (dar toate aceste secvențe erau selectate atent din imensul “bagaj radiofonic” rămas de pe urma lui Paul), tocmai de aceea va rămâne el nemuritor și ascultătorii Radio România Actualități vor avea mereu șansa – dacă “magicianul” Alexandru Rusu / sau alt “magician” de la Radio România / va mai relua, din când în când, secvențe cu vocea sa inconfundabilă – să constate că timpul a pierdut bătălia cu Paul Grigoriu.

        LA MULȚI ANI, Radio România!  Felicitări, Alexandru Rusu!

        Vom incheia aceste rânduri cu o trimitere la acea piesă muzicală atât de apreciată de Paul, încât mi-au revenit în minte serile de discotecă din studenție și m-am simțit mai tânăr cu zeci de ani. Iertat fie-mi orgoliul de ascultător,  dar am simțit și eu, alături de ei, de Paul Grigoriu și de Alexandru Rusu, că devin – măcar cîteva clipe – nemuritor:

        Prof. Dr. Ioan Iacob.


    Vocea inconfundabilă a lui Paul Grigoriu, o puteți asculta aici:

    Vă invităm să citiți și: Paul Grigoriu: “Radioul înseamnă totul!”


    Articolele scrise de domnul prof. dr. Ioan Iacob și publicate de cotidianul online Mangalia News, le puteți vizualiza aici. Mangalia News, Vineri, 02.11.2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply