Elevii Colegiului Economic Mangalia au excelat la Concursul județean „AMBALAJUL, IMAGINEA PRODUSULUI”

0
1053
Vineri, 24 mai 2024, la Colegiul Economic Mangalia, s-a desfășurat Concursul județean „AMBALAJUL, IMAGINEA PRODUSULUI”, Ediția I, înscris în Calendarul Concursurilor Școlare pe discipline, la nivelul județului Constanța, nr. 8149A/21.11.2023, Anexa 5, la poziția 78, în anul școlar 2023-2024.
Concursul, sponsorizat de BRD, s-a desfășurat în Laboratorul de Comerț al Colegiului Economic Mangalia, unde au participat elevi de la mai multe licee din județ, cu același profil, având calificările de Tehnician în activități de comerț și Comerciant – vânzător.
În urma jurizării, eleva David-Spătaru Sorana-Gabriela, coordonată de d-na prof. Călinescu Carmen Liliana, a obţinut Premiul I, eleva Ifrim Bianca Florentina, coordonată de d-na prof. Matei Loredana Doinița, a obţinut Premiul III, Mențiunea I a fost acordată elevei Niță Diana Nicoleta, coordonată de d-na prof. Coman Anca Claudia, Mențiunea II a fost acordată elevei Grigore Andreea Gabriela, coordonată de d-na prof. Stan Alexandra Cristina. Din comisia de evaluare, au făcut parte profesori de la toate liceele participante.
Directorul unităţii şi Preşedintele concursului, prof. Ciobănel Raluca-Simona şi directorul adjunct Alina Voiculescu i-au felicitat pe elevi pentru reuşită şi pe profesorii coordonatori, pentru profesionalism şi implicare!



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply