Ambasadoarea SUA la București: Cine are viza de America, să vină să si-o reînnoiască, chiar dacă este luată anul trecut

0
629
Ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, afirmă într-un interviu pentru Ziarul Financiar oferit împreună cu Cristian Sporiş, preşedintele AmCham România, că investitorii americani aşteaptă transparenţă, stabilitate şi predictibilitate şi că acestea au crescut în ultimii ani ♦ „SUA este cel mai mare partener comercial şi de investiţii din afara UE pentru România. Trendul este crescător”.
Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la Bucureşti, afirmă într-un interviu oferit în această săptămână Ziarului Financiar, împreună cu Cristian Sporiş, preşedintele AmCham România, că relaţiile comerciale şi de investiţii sunt într-un moment crescător, că apreciază stabilitatea guvernamentală şi că urmează reuniuni de business româno-americane care vor impulsiona investiţiile şi comerţul.
Există percepţia că schimburile comerciale şi investiţiile americane în România nu se ridică la nivelul relaţiilor politice şi de securitate.

Ce se poate face pentru a ajunge şi cu businessul la nivelul politic?

Ambasadoarea spune că de fapt schimburile comerciale între Statele Unite şi România au crescut de trei ori în ultimii 15 ani. (…)

Continuarea, în zf.ro/eveniment



piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press România



Leave a Reply