Arca TV: Felicitări, Carmen Draghici Hopartean și sperăm să strângem rândurile mai mult

1
1395

farmec.ro

Arca TV: Reușita unui român care candidează în alegerile din țara în care trăiește și în care cu siguranță trăiesc mai mulți români decât cei care s-au prezentat la vot, înseamnă o mai bună reprezentare a intereselor comunității în fața autorităților.

Poate pe viitor vom înțelege că interesul comunităților românești trebuie să primeze, că trebuie să-i sprijinim împreună pe acei români care decid să candideze. Doar așa vom deveni o comunitate unită și interesantă pentru toate forțele politice din țările în care trăim, iar problemele la nivel de comunitate se vor rezolva mult, mult mai ușor.

Oricum, felicitări, Carmen Draghici Hopartean și sperăm să strângem rândurile mai mult…


Carmen Draghici Hopartean:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dragii mei, dragi români din Bruxelles,
VA MULTUMESC!
400 DE VOTURI!

Mult mai mult decât am sperat, în conditiile în care au fost 6 români care au candidat la Bruxelles, din cei peste 40 în toata Belgia!

Voturile dumneavoastra au ajutat la câstigarea alegerilor la Bruxelles de catre partidul pe lista caruia m-am prezentat ca independent pentru comunitatea noastra! 

Consider ca prin candidatura mea am deschis drumul pentru viitoarele generatii care se vor bate pentru drepturile dumneavoastra!

Am avut o experienta minunata! V-am cunoscut mai bine, v-am simtit aproape si împreuna am facut o campanie pozitiva si curata!

Cele 400 de voturi reprezinta cel mai bun scor pe care un român l-a realizat în Belgia la aceste alegeri! Nu pot sa ma simt decât onorata de încrederea pe care mi-ati acordat-o.

Nu în ultimul rând, doresc sa multumesc echipei care mi-a fost alaturi în aceasta campanie (sper sa nu uit pe nimeni): Liviu (sotul meu), Tinculina, Meda, Gabi, Doris, Elena, Constanta (mama mea), Sorin (fratele meu), Grigore, Ioan, Stefan, Lidia, Mariuca, Haruna si care m-au sustinut din tot sufletul asa cum si dumneavoastra mi-ati dat votul! Si lista ramâne deschisa…

400 de voturi însa nu au fost suficiente pentru postul de consilier! În viitor comunitatea noastra se va mobiliza, sunt sigura, se va înscrie pentru vot si va reprezenta o forta, asa cum suntem numeric, dar nu reprezentati!

Împreuna vom continua sa construim proiecte si, nu uitati, ma veti gasi, de fiecare data când veti avea nevoie, la Arthis – Casa de cultură belgiano-română! Voi continua sa fiu alaturi de dumneavoastra si împreuna vom gasi solutii pentru proiectele pe care le aveti!

Poate că, daca stilul si politica românească nu ar fi planat asupra acestor alegeri, am fi fost mai uniti!

În orice caz, 400 de voturi pentru partidul învigator la Bruxelles înseamnă si victoria noastra! Vă multumesc!

Împreună, vom construi un Bruxelles respectuos si echitabil care poate valoriza experienta si dinamismul cetatenilor sai!


Mangalia News, 15.10.2018.


Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV, Houston, Texas, USA, Televiziunea românilor de pretutindeni!piese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

Leave a Reply