ARCA TV – Emisiunea din Septembrie 2018 – Chicago, USA [VIDEO]

0
1252
carturesti.ro%20

ARCA TV – Emisiunea din Septembrie 2018 – Chicago, USA.

Marian Petruța a făcut un tur de forță luna aceasta și vă va prezenta reportaje de la Festivalul Românesc din Clinton, Michigan, o locație superbă unde te simți ca în România! 

Cum s-au distrat zălăuanii și toți românii din Chicago la Zilele Zalăului, un reportaj despre organizația caritabilă Saint Paraskeva Orthodox Charity din Chicago și eforturile organizației pentru a ajuta copiii din România! 

Euro Balkan Folk Festival, un proiect realizat prin munca si initiativa Parohiei Ortodoxe Române Sfânta Maria din Chicago, o parohie a Episopiei Ortodoxe Române din America ce generează in fiecare an un festival aflat la cea de-a 9-a ediție – care aduce împreună românii și vecinii noștri din Bosnia, Grecia, Serbia, Macedonia, Bulgaria, precum și din Spania si Polonia. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Victoria lui Benny Adegbuy în Glory 58 Chicago și bucuria suporterilor români prezenți la gală. 

Rareș Bâdrea și Treci la Cratiță! Odată cu participarea la audițiile pentru MasterChef Australia, Rareș a descoperit de ce mâncarea românească nu e cunoscută peste tot în lume, așa cum ar trebui: e prea multă mâncare! 

Aniversarea a douăzeci și cinci de ani de la construcția bisericii Sfânta Maria Magdalena din Houston, într-un reportaj – eveniment! 

V-o prezentăm pe Andreea Boyer, născută in Hunedoara, are 22 de ani și de la vârsta de 8 ani traiește în Germania. Andreea este noul corespondent Arca TV din Munchen, Germania! 

Un interviu cu Liana Ceterchi, actrița care a transpus pe scenă două destine feminine dramatice: sculptorița Camille Claudel și Principesa Ileana a României, interviu realizat cu ajutorul echipei de la LTV Ro Montreal, căreia îi multțumim. 

Un interviu cu Dan Ghițescu, regizor de teatru și scriitor român, autorul câtorva volume extrem de reușite, după cum spune Adrian Ardelean, care îl așează pe Dan Ghițescu foarte sus în topul autorilor săi preferați. 

Un reportaj realizat de LTV Ro Montreal, despre Festivalul și Picnicul Maramureșean “Sfânta Mărie Mare, așe ca-n Maramureș”, care a avut loc la Sainte-Geneviève-de-Berthier, Canada, pe Domeniile Roman Eurocuisine. 

Ghiozdane, rechizite, manuale, poate și uniforme, iar pentru cei mai de generația a doua, amintiri nostalgice… In plus, pentru românii din Montreal, ocazia deschiderii unui nou an școlar la Școala Junimea Română, o instituție ajunsă la nouă ani de existență. 

România si poezia românească a fost reprezentată în cadrul Festivalului „Meridian Czernowitz” din Cernăuți, cel mai important eveniment cultural al capitalei Bucovinei istorice, de poetul Caius Dobrescu, vice-președintele PEN Club România.


Realizator, Lucian Blaga, CEO Arca TV.


Mangalia News, 28.09.2018.


Cotidianul online Mangalia News este partener media în Proiectul Arca TV, Houston, Texas, USA. Puteți vizualiza articolele publicate de noi la rubrica specială: Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply