Bavarienfest – Petrecere în stil nemțesc, cu Chefi de top, la Kaufland Mamaia Nord!

0
1974

Bavarienfest – Petrecere în stil nemțesc, cu Chefi de top, la Kaufland Mamaia Nord!

Începând de vineri, 28 septembrie și până duminică, 30 septembrie, iubitorii de mâncare bună și cu chef de petrecere sunt așteptați la festivalul Bavarienfest, care va avea loc în cortul Kaufland din Mamaia Nord.

Festivalul Bavarienfest este un eveniment cu specific nemțesc menit să îi răsfețe pe clienți cu preparate inspirate din bucătăria bavareză, muzică live și voie bună. De atmosferă care duce cu gândul la celebrul Oktoberfest nemțesc se poate bucura oricine, accesul fiind gratuit.

Pentru că berea bună trebuie însoțită de mâncare pe măsură, cei care vor veni la Bavarienfest vor savura preparate inspirate din bucătăria bavareză, gătite în stil propriu de către un chef român și unul german: Chef Foa și Chef Frank Oehler, ce deține o stea Michelin.

Chef Foa a ales să-și urmeze pasiunea pentru gătit încă de la vârsta de 18 ani, acumulând experiență în domeniu atât în România, cât și în străinătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Chef Frank Oehler, ce deține o stea Michelin, a lucrat în bucătăriile unor restaurante renumite din Germania, Anglia și Spania, iar în 2008 și-a deschis propriul restaurant în Stuttgart.

Cei doi își vor pune amprenta personală asupra preparatelor tradiționale bavareze servite în cadrul Bavarienfest.

Programul evenimentului:

Vineri, 28 septembrie: între orele 12:00 – 00:00

Sâmbătă, 29 septembrie: între orele 12:00 – 00:00

Duminică, 30 septembrie: între orele 12:00 – 00:00

Locul: Cortul Kaufland din Mamaia Nord, situat pe Bulevardul Mamaia Nord, DC 86.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.


Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 119 magazine în România. În 2017, Kaufland România a primit pentru a doua oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.


Mangalia News, 27.09.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply