O tânără din România e noua senzaţie a muzicii trance şi viitoarea soţie a DJ-ului Markus Schulz [FOTO VIDEO]

0
1027

O tânără din România e noua senzaţie a muzicii trance şi viitoarea soţie a DJ-ului Markus Schulz.

Viitoarea soţie a celebrului DJ Markus Schulz, românca Adina Butar (32 de ani), este una dintre revelaţiile noului val de artiste din muzica trance. Cei doi se vor căsători vara viitoare, la Ibiza, dar cuplul intenţionează să-şi ridice o casă şi în România.

Pasionată dintotdeauna de muzică, Adina a lucrat încă din liceu la un post de radio din Deva, oraşul ei natal. Câţiva ani mai târziu, tânăra a ales Facultatea de Jurnalism şi intenţiona să urmeze o carieră în televiziune. Nu s-a întâmplat aşa, pentru că pasiunea pentru muzică a fost prea mare, iar ulterior avea să-i poarte paşii pe marile scene ale lumii.

„În timpul liceului am lucrat la Naţional Fm Deva, aproximativ trei ani. Îmi amintesc că în clasa a XII-a mergeam la liceu de la 8.00 şi mereu mă învoiam de la ultima oră pentru că trebuia să ajung la radio. Aveam emisiune de luni până vineri de la 14.00 la 18.00, «Super Drive» se numea. Iar în timpul emisiunii, între intervenţii, cântam mereu piese trance.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Îmi amintesc că pe vremea aceea erau în vogă 4 Strings cu «Take me away», Dido, ATB, Chicane, Paul Van Dyk şi Markus Schulz etc. Dacă mi-ar fi spus cineva în perioada respectivă că cei pe care îi ascultam îmi vor fi prieteni foarte apropiaţi şi ne vom întâlni mereu în turnee în toată lumea, probabil i-aş fi spus că visează“, îşi aminteşte Adina. Tot în perioada liceului a înfiinţat o trupă de trei fete.

„Una dintre fete era colega mea de bancă, Monica, iar cealaltă Celia. Cântam la baluri de boboci sau la petreceri. Aşa au fost primii paşi din carieră, aveam doar 16 ani“, adaugă tânăra.

Mai mult, în m.adevarul.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply