Băuți la volan – pericole publice, în Mangalia, Medgidia, Năvodari, Oltina, Topraisar, Mihail Kogălniceanu

0
1038

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani din București, care a condus un autoturism pe strada Portului din Mangalia, fiind sub influența substanțelor alcoolice.


La data de 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Medgidia, care a condus un autoturism pe strada Vasile Lupu din Medgidia, fiind sub influența substanțelor alcoolice.

Bărbații au fost conduși la spital pentru a li se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar în ambele cauze polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


La data de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltina au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Oltina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 391A, fiind sub influența substanțelor alcoolice.

Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un tânăr, în vârstă de 28 ani, din Năvodari care a condus un autoturism pe strada Eternității din localitate, fiind sub influența substanțelor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism, pe DJ 395, fiind sub influența substanțelor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


La data de 8 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Dorobanțu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 2A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


Mangalia News, 11.09.2018. (sursa: IPJ Constanța).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply