Nicolae Moroianu: Oamenii din turism au donat banii pentru taxa de participare a Corului de copii ”Callatis” la finala mondială din Croația! Consiliul Local nu a aprobat fondurile necesare

0
1229

Nicolae Moroianu: ”Imi face placere sa impartasesc cu voi o mare bucurie! Am reusit sa strangem si sa platim cei 6.850 euro, taxa pentru participarea Corului de copii Callatis al Mangaliei, condus de catre domnul profesor Broasca, la Finala mondiala de anul acesta din Croatia – luna Octombrie!

Anul trecut, Corul de copii al Mangaliei a castigat medalia de argint mondial, dupa ce a invins multe coruri nationale. Pentru participarea de anul trecut trebuie sa-i multumesc din nou presedintelui CJC, domnul Horia Tutuianu, care prin axa 350 ne-a pus la dispozitie cei 15.000 euro necesari participarii.

Pentru anul acesta, nu a mai fost deschisa nicio axa pe Cultura, de aceea m-am adresat in mai multe randuri CL Mangalia, dar am fost refuzat cu vehementa de catre consilierii primarului.

Insa oamenii din turism s-au mobilizat, ei fiind cei care au inteles ca acesti copii, care s-au pregatit un an intreg pentru aceasta finala, merita sa participe! De asemenea au inteles ca alaturi de ceilalti copii ai Mangaliei, ei sunt principala bogatie a municipiului nostru, cat si faptul ca o asemenea medaliei poate deveni un principal subiect de promovare!

Le multumesc tuturor celor care, in ciuda dezbinarii induse, au ales sa se uneasca in jurul acestui scop nobil si sa dovedeasca astfel ca Binele invinge raul si rautatile…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru ca am fost rugat sa nu fac publice numele lor sau sumele cu care au contribuit, le multumesc public, in numele comunitatii noastre!

Va mai fi nevoie de bani pentru transportul, cazarea si masa copiilor la finala, de aceea va rog pe toti cei care veti mai putea ajuta, sa il contactati pe domnul profesor Broasca, caruia ii multumim din nou pentru efortul pe care domnia sa il depune pentru educatia frumoasa a copiilor Mangaliei!”


Mangalia News, 18.08.2018. (sursa: Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply