Descoperire URIAȘĂ, de MILIARDE de EURO, în România. SPERANȚE pentru un VIITOR mai bun

0
1222
starshiners.ro%20

Descoperire uriașă făcută în România. Cel mai mare zăcământ de gaze naturale de pe teritoriul țării a fost descoperit în județul Buzău, la Padina.

Specialiștii în prospecțiuni ai Petrom și cei ai companiei americane Hunt Oil au făcut descoperirea, informează Libertatea.ro. Zăcăminte mai mari au fost identificate în prezent doar în Marea Neagră. Anunțul survine la o zi după materialul exploziv publicat de EVZ. – detalii AICI.

Zăcământul de gaze are peste 40 miliarde metri cubi, cea mai mare rezervă onshore (pe țărm) din ultimele decenii. Descoperirea a fost anunțată de Dorinel Ursărescu, consilierul șefului Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM). Informația a fost confirmată de surse din industria extractivă.

Padina este o comună din sud-estul județului Buzău, aflată la distanțe aproximativ egale între orașele Buzău, Urziceni și Slobozia.

Zăcămintele de gaze descoperite în Marea Neagră, în cele patru perimetre concesionate, sunt estimate la 180-200 miliarde metri cubi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Petrom și compania americană sunt într-un parteneriat, fiecare cu câte o cotă de 50%. (sursa: http://evz.ro/).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply