Se deschide la Constanța Târgul de Artă și Antichități “Constanța Revival” #Romania100

0
1535

Avem plăcerea de a vă anunța faptul că, Vineri 29 iunie, la ora 10, va începe  a III-a ediție a Târgului de Artă și Antichități “Constanța Revival” #Romania100, un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

Târgul se va desfășura în perioada 29 iunie – 19 august, în Piața Ovidiu (pe aleea din partea dreaptă a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie) din Constanța. 

 

În seara zilei de Vineri, 29 iunie, la ora 19.00, organizatorii oferă publicului un moment folcloric susținut de 5 interpreți dobrogeni: Virginia Ciorogaru, Didi Odagiu, Sorina Preda, Aurel Sava și Nicu Rotaru.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cadrul acestui eveniment, artiști și colecționari din toată țara, vor oferi spre vânzare o gamă foarte variată de antichități țărănești, suveniruri și obiecte de artă, bijuterii handmade, bijuterii de autor, lucrari grafice ilustrand edificii istorice din Constanța, bijuterii de epocă, alături de colecționabile și antichități din toate colțurile lumii.

Pe parcursul târgului, cu sprijinul artizanilor din Asociația Etniilor Meșteșugărești,  vor fi organizate workshop-uri de olărit, pielărie și metaloplastie.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 – 22.00.

Pagina Facebook oficială a evenimentului:
https://www.facebook.com/ targantichitaticonstanta/


Mangalia News, 28.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply