Se inaugurează Cercurile Tehnico-Aplicative din localitatea 23 August!

0
1257

Abibula Aygun: In zilele de sâmbătă, 30 iunie și duminică, 1 iulie, se inaugurează Cercurile Tehnico-Aplicative din localitatea 23 August. 

Incepand cu orele 10:30, până la 12:30, vă așteptăm, cu mic cu mare, în ambele zile, la activitățile de cerc. Menționez că acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul Administratiei Locale – Primăria și Consiliului Local, cărora țin să le mulțumesc pe această cale, dar si conducerii Școlii Gimnaziale “George Coșbuc” din comuna 23 August. 

Cursurile sunt Gratuite!

In ziua deschiderii, vom avea onoarea de a ni se alătura și modelisti din judetul Constanta, care ne vor încânta cu modelele lor.

Va avea loc și o demonstratie de Automodele in curtea Scolii, precum si un concurs de lansat planoare de către cei mici, care vor păstra aceste planoare, iar parintii vor primi planurile de constructie ale planoarelor.

Se vor prezenta si cercurile de navomodele, robotică, electronică, fizică aplicată si astronomie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vom avea oaspeti si din Bucuresti și ne bucurăm de participarea unui Maestru emerit a Sportului cu Aeromodele, in persoana domnului Vasile Nicoara.

Multumesc, pe aceasta cale, tuturor voluntarilor si tuturor celor ce au contribuit si au facut acest lucru posibil. 

Multe persoane care nu vor sa fie mentionate aici, au donat diverse accesorii, pentru ca unele cercuri ce au nevoie de statii de telecomandă să poată funcționa. 

Vă așteptăm cu drag!
Cu stimă,
Aygun Abibula.


Mangalia News, 19.06.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply