CROSUL COPIILOR – Eveniment sportiv caritabil, destinat strângerii de donații pentru una din școlile gimnaziale ale Mangaliei

0
1702

CROSUL COPIILOR: Evenimentul își propune promovarea unui mod de viață sănătos în rândul copiilor, precum și necesitatea implicării și educării copiilor în acțiuni de voluntariat. Pornim de la premisa că spiritul civic și încrederea că orice om poate face o diferență în comunitatea lui, mai ales dacă lucrează împreună cu alți oameni preocupați de același aspect, se învață prin implicarea în activități de voluntariat.

Activitatea principală a proiectului vizează strângerea de donații si dirijarea acestora catre o școala gimnaziala, în vederea achiziționării de echipamente necesare procesului de învățare. De asemenea, dorim creșterea gradului de relaționare socială, formarea deprinderilor de voluntariat, formarea de comportamente civice, fără a aștepta o răsplată, indiferent de natura acesteia, consolidarea competențelor de a lua atitudine în fața unor situații problemă.

Efectele proiectului vor fi vizibile in numarul de persoane implicate, in producerea unor efecte positive in procesele de invatare din scoli dar si in crearea si modificarea unor atitudini si a unor comportamente. De asemenea, ne dorim ca acest eveniment sa devina o traditie a orasului nostru.

Evenimentul sportiv se va desfășura pe categorii de varste, pe un traseu dinainte stabilit si cu respectarea anumitor norme tehnice.

Startul se va da SÂMBĂTĂ, 26 mai, la ora 10.00, iar competitia se va desfășura pe șoseaua ce leagă stațiunile Saturn si Venus, participantii trebuind să parcurgă astfel o distanță de aproximativ 3 km.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Evenimentul este precedat de existenta tuturor autorizarilor incidente in speta: aprobare din partea Primariei Municipiului Mangalia, informarea Departamentului de Cultura si Sport din cadrul aceleiasi institutii, desemnare persoane responsabile, precum si indeplinirea tuturor prevederilor legii nr. 60 din 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice (informare jandarmerie, politie locala, politia Mangalia, serviciu ambulanta).

Categoriile de varste vor fi urmatoarele: 5 – 6 ani; 7 – 8 ani; 9 – 10 ani; 11 -12 ani si 13 – 14 ani.

Premiile se vor acorda astfel: prima categorie de varsta, locul 1, 2 si 3, fete si locul 1,2 si 3 baieti, si tot astfel pentru celelalte 3 categorii, rezultand astfel un numar total de premianti (fete si baieti) de 30. 

Copii vor primi kituri de participare constand in tricou, numar participare, suc, fructe si baton cereale. Pe parcursul desfasurarii competitiei, copiii vor primi apa si fructe.

Toti copiii vor primi medalii si diplome de participare.

Scoala catre care se va directiona suma totala primita ca sponsorizare din partea copiilor, va fi Scoala declarata castigatoare ulterior desfasurarii propriu-zise a competiției. 

Acest eveniment nu s-ar fi putut desfășura făra sprijinul:
* Acolo, Vama Veche
* Mera Hotels, Mangalia
* Rotary Club Mangalia
* ParadisLAND, Neptun
* Dabo, Mangalia
* Freeland Imobiliare, Mangalia
* Bauenn Electric, Mangalia
* Monel Tea&Coffee, Mangalia
* Anonymous Media Adviser, Mangalia
* MW Import Export, Mangalia,
* Asociatia ProActiv pentru Comunitate,Mangalia
* Hotel Meduza
* Cellmar, Mangalia
* Dia Litoral, Mangalia
* Hotel Miorita, Venus
* Tosha’s 2003, Mangalia
* Povestea florilor, Mangalia
* Orange, Mangalia
* Polaris, Mangalia
* Cabinetul Stare Buna, Mangalia
* Amina Bakery, Mangalia
* Sala – Dana FIT

De asemenea, multumim Primariei Mangalia pentru sprijinul acordat in obtinerea autorizatiilor necesare.


Mangalia News, 18.05.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply