Angela Elena Soare – Fiecare şcoală creşte vlăstare în grădina proprie

0
1322

Angela Elena Soare: De ani de zile îmi întreb elevii de gimnaziu dacă doresc să devină profesori. Răspunsul este clar şi categoric: “NU!” Mai apar şi zâmbete glumeţe sau priviri ironice. Astăzi, la sosirea în şcoală, după îmbrăţişarea clasică de pe hol (sărit în braţe, pupicuri şi binecunoscutul “Doamnaaaa!”), am auzit clar şi categoric: “Doamna, eu o să mă fac profesoară de engleză ca dvs şi o să predau la această şcoală.” Brusc, mi s-au umezit ochii şi am strâns-o cam tare în braţe. Moţul zglobiu este la grupa pregătitoare. Am făcut un calcul rapid şi … ce să vezi, s-ar potrivi, ca ani! Cum ar fi să fie adevărat şi eu să cresc acum pe viitoarea profesoară de lb. engleză, aşa cum m-a crescut pe mine “doamna” mea Dobrescu Eugenia?

PENTRU CĂ, DA, FIECARE ŞCOALĂ CREŞTE VLĂSTARE ÎN GRĂDINA PROPRIE!


COMENTARII:

Elena Cristina: Eu am iubit limba engleză, doar pentru ca ați predat dumneavoastră! Foarte mult contează profesorul…, enorm! Țin să vă mulțumesc, chiar și după atâția ani  💕 💕pentru că v-ați purtat cu noi ca și cu propriul copil …  😍

Ariadna Stanciu: Copiii sunt speriati si deranjati de aceasta profesie pentru ca sunt foarte putini profesori ca dumneavoastra… Ii numeri pe degetele de la o mana, probabil pt fiecare scoala. Aud din diverse parti de la copii sau adolescenti ca nu au decat un profesor cu care se inteleg sau care stie ce preda si cum preda. Metoda de predare si pasiunea profesorului este transmisa in clasa si viitoarelor generatii. Ei sunt cei ce vor contribui mai departe in societate si cei ce vor ajuta alte generatii sa creasca cu valori bune si frumoase. Ca pana la urma… nu luam cu noi nimic… la fel cum nu a luat nici stimata doamna Dobrescu, pe care am prins-o foarte putin dar mi-o amintesc cu drag. Tot ce a luat cu ea a fost probabil respectul oamenilor si satisfactia si multumirea ca a lasat valori bune altor elevi care au devenit ulterior mult mai buni. Putini sunt atat de pasionati si implicati ca dumneavoastra in ceea ce fac. Valori si profesii pe cale de disparitie…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Oianu Ecaterina: Multumesc, Angela, pentru ca ai amintit-o pe doamna Dobrescu!!! O iubesc si acum pentru ceea ce stiu si pentru ca, datorita dumneaei iubesc limba engleza! In anul 1984, la terminarea gimnaziului, dupa 4 ani de lb. engleza, eram capabila sa port o discutie (in lb.engleza, fireste) cu un englez sadea! Inchei aceasta ”acolada”, concluzionand: fiind eleva dumneaei nu poti fi decat PERFECTA! Te felicit!

Angela Elena Soare: Perfecta? Multumesc din suflet, dar nu! Sunt doar in cautarea unei posibile definitii. Cu toate umbrele din oglindă.

Lili Ana: Angela, ce minunat sa amintesti de doamna Dobrescu!!! Am iubit-o mult! Si sunt convinsa ca si pe tine te iubesc elevii tai!!!!

Roxana Leo Pai nu cresteti doar viitoarea proferoara de limba engleza….. si viitorul profesor de mate, geografie….. viitorul avocat, vanzator, frizer etc. Sub indrumarea d-vstra trec generatii de viitori si-i “cresteti” cu grija si iubire si lasati semnul, pentru ca sunteti un exemplu de om special.  ❤ 😘

Mecherel Madalina Georgiana: Îmi place limba engleza datorita dvs. Va iubesc mult, doamna dirigintă! 💖💖💖❤🤗


Redacția cotidianului Mangalia News vă urează La mulți ani, cu sănătate, dragoste și bucurii, dumneavoastră, grădinarului priceput al tinerelor vlăstare, stimată și dragă doamnă profesoară Angela Elena Soare! În semn de respect, vă oferim spre recitire și articolul care a deținut câțiva ani la rând recordul vizionărilor de pe portalul Mangalia News:

https://www.mangalianews.ro/2016/07/nota-5-la-mate/

UPDATE Angela Elena Soare: Vă mulţumesc pentru tot ceea ce sunteţi dumneavoastră. Îmi sunteţi extrem de drag şi vă sunt recunoscătoare pentru generozitate, optimism, pentru că mă acceptaţi aşa cum sunt eu – nu perfectă!, pentru eleganţa ideilor şi blândeţea înţeleaptă. Eu vă proiectez mereu în inima mea, cântând la vioară într-o seară de Crăciun, alături de adolescenţi cu ochi de jar şi de o dirigintă ilegală şi incognito. Vă mulţumesc încă o dată pentru tot.


Mangalia News, Miercuri, 15 mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply