CERCURI APLICATIVE GRATUITE,
pentru copiii din 23 August și din localitățile limitrofe!

0
1784

”In urma consultarilor cu Administratia Locala a Comunei 23 August, iată că s-a concretizat o propunere de a relua vechile cercuri Tehnico-Aplicative, avand sprijinul Primariei. Tin sa-i multumesc pe aceasta cale domnului primar Mugur Viorel Mitrana, pentru bunavointa de a ne asigura spatiul de desfasurare a cercurilor, cat si de a furniza materialele necesare activitatii acestor cercuri.

Cercurile sunt disponibile si pentru copiii din localitatile limitrofe: Costinesti, Tuzla, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Mosneni, Dulcesti, Pecineaga si până mai la sud, incluzând si Mangalia.

Profilul Cercurilor:

Navomodele,
– Aeromodele,
– Automodele,
– Modelism – Machete statice din hartie (foarte detaliate – papaercrafts),
Electronica,
– Robotica,
– Fizica Aplicata,
– Astronomie.

Vom patrunde impreuna in tainele fiecarei discipline si vom descoperi legile ce guverneaza asupra acestora, intr-o maniera placuta si distractiva.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cursurile sunt GRATUITE!

Cine doreste sa isi inscrie copiii, este liber sa ma contacteze in privat, sau aici pe pagina. Va multumesc”. Abibula Aygun.


Ghiuler Mirzali: De acum și pentru copiii Mangaliei, pentru ca tot nu aveau unde sa-si exerseze ablitatile si cunostintele! Din nou, Bravo, Primarului din 23 August si domnului Aygun Abibula! Ce sa-ti mai doresti! Si asta doar pentru ca le pasa de noua generatie!


Mangalia News, 10.05.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply