Valorile se adună pe podium.
BRAVO, GALACTEEA! Felicitări, Școala Gala Galaction!

1
1719

BRAVO, COPII! FELICITĂRI, DOAMNA PROFESOARĂ ANDREEA IMRE RUSU!

Galactienii talentati: O seara ce va ramane una dintre cele mai frumoase amintiri ale corului Galacteea. Onorati sa cantam alaturi de maestrul Alexandru Tomescu, cu vioara de patrimoniu national “Antonius Stradivarius Cremonensis Faciebat Anno 1702” si pianista Angela Draghicescu.

Galactienii talentati, în albumul Turneul Stradivarius – “Balada, un secol de muzică”.

UPDATE: ”Azi a fost despre NOI, despre corul Galacteea – Scoala “Gala Galaction” Mangalia, o scoala de nota 10. O scoala in care stimulam creativitatea, promovam talentul, dezvoltam OAMENII de maine. O scoala unde, chiar si la materia Educatie Muzicala, se face performanta!

Azi, performanta noastra a fost de a canta in turneul international “Stradivarius- Balada un secol de muzica”, alaturi de maestrul Alexandru Tomescu cu vioara de patrimoniu national “Antonius Stradivarius Cremonensis Faciebat Anno 1702” si pianista Angela Draghicescu.

Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit, ne-au incurajat si au crezut in noi: Parintilor, Echipei #CantusMundiRomania, doamnei director, prof. Adriana Popescu, doamnei director adjunct, prof. Viorica Gherghinoiu, doamnei administrator Lenuta Radeanu si tuturor cadrelor didactice ale Scolii Gala Galaction Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Fotografii realizate de Corina Radu).


Mangalia News, Joi, 10 mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply