Gabriela Apostu: Din nou, mesaj pentru domnul consilier al municipiului Mangalia, Sorin Mihai

0
1117

Domnule profesor, îl distribui și eu pentru că sunt total de acord cu colega mea, pentru că este un mesaj decent. 

La întrebarea mea adresată deja de cîteva ori, nu ați vrut să răspundeți. Poate citiți și luați aminte acum. NU suntem singuri în toată această poveste, Iar d-voastră îmi reprezentați MIE ȘI CETĂȚENILOR ORAȘULUI MANGALIA INTERESELE. INTERESUL MEU, AL COLEGILOR MEI, AL ELEVILOR NOȘTRI ȘI PĂRINȚILOR ELEVILOR NOȘTRI ESTE DE A RĂMÎNE ÎN CLĂDIREA CARE NE REPREZINTĂ DIN NĂSCARE ȘI CARE MORALMENTE VORBIND, NE APARȚINE. 

Cînd veți reuși să obțineți finantarea și veți construi campusul de care vorbeați, vă rog să ne bateți la ușa pentru mutare. Atunci propunerea va fi normală, iar eu personal vă voi mulțimi pentru implicare în sănătatea învățămîntului, în destinul orașului. 

Identificați, vă rog, căi sănătoase la cap, prin care să rezolvați decent situația școlii 5, care are această problemă și care merită să locuiască într-o casă mai bună, dacă cea de azi spuneți că nu o mai poate găzdui. 

Dar nu uitați, noi suntem 1000 de suflete și mai bine, o parte masivă locuind în Mangalia de o viață. Eu sunt aici de 45 de ani, iar în școala asta am 26 de ani de cînd ”MĂ PORT”, deschizîndu-i ușa. Deocamdată, atît spun. SĂ AUZIM DOAR DE BINE, DOMNULE PROFESOR!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mesaj Delia Casiana:

”Indecent inseamna trivial, vulgar, obscen, nerusinat. Am fost acuzata in aceasta seara de indecenta verbala, intr-o discutie publica, pe care va invit sa o cititi pentru ca: 
-am indraznit sa gandesc singura,
-am indraznit sa intreb in baza carei legi o institutie de invatamant cum este Colegiul Economic poate fi transmutata intr-un camin, 
-am indraznit sa intreb daca acea cladire insalubra si impropirie pentru a functiona o Institutie de invatamant acolo, si nu pentru a tine niste ore acolo, are avizele necesare de la minister, ISU, sanepid (mi s a spus ca avizele se iau dupa!),
-am indranznit sa fiu patimasa, cand cer ca elevii mei, in baza legii educatiei, sa fie tratati egal,
-am indraznit sa amintesc ca legea educatiei da dreptul beneficiarilor educatiei (elevi si parinti) la opinie si la consultari,
-am indranznit sa mi apar scoala, care functioneaza in cladirea de pe strada Oituz din 1940 si sa spun ca este nedrept sa disloci 900 de elevi asa…
-am indraznit sa sustin ca vreau ca elevii mei, colegii mei si eu sa ne facem treaba in casa noastra,
– am indraznit sa sustin drepturile celor nedreptatiti si discriminati.

P.s: discutia este una publica!!! 

Dragii mei elevi si colegi, raul poate sa triumfe, cand oamenii buni stau deoparte! INDECENT este sa vezi cum se incearca distrugerea unei scoli cu traditie in care predau cu drag, indecent inseamna sa mi tradez principiile despre care zilnic vorbesc elevilor – curajul de a gandi, de a fi liber, de a lua atitudine, de a te impotrivi cu toata fiinta ta raului. Indecent este sa spun elevilor mei despre curajul de a fi tu insuti, iar eu sa fac opusul!!! Indecent inseamna sa-ti construiesti binele cu raul altuia!!!” (Fb).


UPDATE:

Gabriela Apostu: Citiți voi oameni cu scaun la cap ce replică îmi da și mie domnul consilier Sorin Mihai, ca de altfel și colegei mele Delia Casiana, cu altă ocazie:

Apostu Gabriela: In ceea ce ne privește, din nou insistați cu informatii (mă abțin să le numesc cum merita, din respect pt cei care citesc) luate din cartea de citire.

Sorin Mihai: M-am lămurit că vă este indiferentă soarta unor copii de școală generală și nu veți fi dispusă la a renunța la confortul personal nici măcar pentru o perioadă de timp.
……
Din acest moment, pentru mizerabila d-voastră afirmație făcută aici, închei orice fel de dialog. Cînd eu am promovat decența în gîndire, scriere, vorbire și găsirea de soluții viabile pentru elevii școlii 5, iar d-voastră scrieți o mizerie ca asta….


Mangalia News, 21.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply