PREȚURILE APARTAMENTELOR CONTINUĂ SĂ CREASCĂ. VEZI CU CÂT SE VÂND IMOBILELE DIN CONSTANȚA

0
965
carturesti.ro%20

ORDINEA: În luna martie, pretențiile vânzătorilor de apartamente s-au mărit simțitor la nivel național.

În acest sens, prețul mediu solicitat de către aceștia, atât pentru locuințele vechi, cât și pentru cele noi, a ajuns la 1.200 de euro pe metru pătrat util, respectiv cu 0,3% mai mult decât la finele lunii trecute când se situa la o medie de 1.197 de euro pe metru pătrat, scriu jurnaliștii de la profit.ro.

Potrivit aceleiași surse, cele mai mari creșteri de preț au fost consemnate, în această ordine, în Timișoara, Cluj-Napoca și București. Urmează Brașov, Iași și nu lipsește Constanța.

În orașul de la malul mării, suma medie solicitată pentru apartamentele disponibile spre vânzare, indiferent de anul construcției, a ajuns la 1.114 euro pe metru pătrat util, cu 0,4% mai mult decât la finele lunii precedente, când se situa la 1.110 euro pe metru pătrat. Apartamentele vechi s-au apreciat cu 1,3% pe parcursul lui martie, de la 1.095 la 1.109 euro pe metru pătrat util. La polul opus, însă, cele noi s-au ieftinit cu 2,3%, de la 1.154 la 1.128 de euro pe metru pătrat, scrie profit.ro.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply