CARIERĂ MILITARĂ! LA CONSTANȚA S-A ÎNFIINȚAT COLEGIUL NAȚIONAL MILITAR A.I. CUZA! A ÎNCEPUT RECRUTAREA CANDIDAȚILOR

0
2744

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale: ”Astăzi am semnat Ordinul pentru înființarea Colegiului Național Militar ”Alexandru Ioan Cuza”. Acest Colegiu de la Constanța preia frumoasa tradiție a Școlii copiilor de marină, din 1881. Decizia de astăzi este un pas extraordinar de important pentru sistemul de formare a viitorilor noștri marinari militari. Vânt bun din pupa, CNM Alexandru Ioan Cuza!”, a postat pe pagina sa de facebook ministrul Fifor.

Centrul Zonal de Selecție și Orientare Constanța a postat pe pagina sa, în cursul zilei de ieri, următorul text: În perioada 02-20.04.2018 se desfășoară recrutarea candidaților pentru Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța. Selecția candidaților se va desfășura în perioada 24.04-04.05.2018, la centrele zonale de selecție și orientare. 

Candidații declarați ”admis” la selecție vor susține concursul de admitere (testul grilă de verificare a cunoștințelor) la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale ”Amiral Ion Murgescu”, cu sediul în Constanța, str. Dezrobirii nr. 80 (prezentarea candidaților se va face în data de 17.05.2018, ora 18.00).

Candidații care au optat pentru celelalte colegii naționale militare și care au fost declarați ”admis” la probele de selecție vor fi informați de către birourile informare recrutare despre posibilitatea reorientării acestora către Colegiul Național Militar ”Alexandru Ioan Cuza” Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Candidații care au optat pentru celelalte colegii naționale militare și care nu au susținut încă probele de selecție, se vor putea reorienta către această instituție, la sediul centrului zonal de selecție și orientare unde vor susține probele de selecție.

Candidații care au susținut probele de selecție pentru colegiile naționale militare și au fost declarați ”respins” nu pot participa la procesul de recrutare pentru acest colegiu. (sursa: ordinea.ro).

 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro