Parenting: Care sunt lucrurile care vă vor ușura viața, atât ție, cât și copilului tău?

0
1566

Daca urmeaza sa devii mamica sau ai nascut de curand, trebuie sa stii ca exista cateva obiecte care te vor ajuta sa treci mai usor prin perioada de agitatie specifica acestui eveniment minunat. Trebuie sa te pregatesti sufleteste pentru nopti nedormite, pentru momente in care vei avea bebelusul aproape de tine mereu si momente in care iti vei dori, in primul rand, liniste. Ei bine, pentru acestea, exista lucruri care vor face experienta de proaspata mamica mai usoara!

Uite ce trebuie sa existe pe lista de cumparaturi:

1.    Patut + masa de schimbat

Masa de schimbat te va ajuta mai mult decat crezi: vei avea lucrurile de care ai nevoie la un loc, de la scutece, la servetele umede, pudra si altele. In loc sa te plimbi cu toate acestea prin casa, le vei avea puse si aranjate special pentru a-ti usura treaba. Plus, nu vei rataci niciodata lucrurile necesare. Este bine sa ai un patut al copilului, pentru ca, in felul acesta, vei putea sa dormi mai relaxata si sa te odihnesti in putinele ore pe care le vei avea la dispozitie. Pentru ca bebelusul sa aiba parte de ce e mai bun, alege de pe https://www.babyneeds.ro/lenjerie-patuturi/ cea mai potrivita lenjerie pentru el. Vei gasi diverse modele, pentru toate tipurile de patut, din materiale de inalta calitate.

2.    Leagan

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Stiai ca exista leagane pentru interior? Ei bine, da! Daca esti curioasa, intra pe Babyneeds.ro si vei gasi mai multe modele, toate adaptate nevoilor celui mic. Un leagan interior te va ajuta foarte mult. Odata ce copilul va fi destul de mare incat sa poata incapea in el, il vei putea tine sub supraveghere in timp ce tu faci alte lucruri! Unele dintre aceste modele sunt concepute atat ca leagan, cat si ca balansoar si prezinta optiune de vibratii, ceea ce inseamna ca cel mic se va putea linistiti si relaxa in siguranta, fara sa fie, intotdeauna, nevoie de tine. In felul asta, vei apuca sa faci diverse alte lucruri, mai ales daca nu ai parte de ajutorul unei alte persoane in acel moment.

3.    Carucior

In afara de rolul pe care acesta il joaca cand vine vorba de plimbari, caruciorul poate deveni, pentru o perioada, si patut, in cazul in care nu esti acasa si bebelusul vrea sa doarma. De asemenea, daca il inveti pe cel mic sa stea tot timpul la tine in brate, cu timpul, va fi tot mai greu sa-l dezobisnuiesti. Iar acesta, usor, usor, va creste si va lua in greutate, iar pentru tine va deveni mai dificil de tinut. In plus, poti avea probleme de spate care vor dura toata viata, din cauza acestui lucru. Un carucior te va ajuta sa te feresti de ele. Alege unul cu diverse intrebuintari, mai ales ca, in prezent, exista o diversitate imensa in acest domeniu. Daca ai un autoturism, gaseste unul care poate fi transformat si in scaun de masina special pentru bebelusi.

Acestea sunt trei lucruri care iti vor face viata mai usoara, ca mama, si in acelasi timp, vor asigura confortul si siguranta bebelusului. Nu este deloc usor sa dai nastere si sa cresti un copil, asa ca accepta tot ajutorul pe care il primesti, fie ca este vorba despre alte persoane sau anumite obiecte care iti usureaza munca. (P).


Mangalia News, 13.03.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply