‘Fericirea o face pe femeie frumoasă, iar dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii!’
Ecaterina Cîmpean, la Radio ProDiaspora!

0
1240

„Fericirea o face pe femeie frumoasă, iar dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” – Charles Baudelaire.

O dilemă mereu de actualitate, un mister mereu în mişcare. Femeia – o mare putere, însă prea puţin cunoscută, chiar şi de ea însăşi! Pe parcursul istoriei, puține lucruri au mai rămas ca în trecut, multe dintre ele suferind o mare transformare, din toate punctele de vedere. Unul dintre aceste lucruri, este statutul femeii în societate. Emanciparea femeii – binecuvântare sau blestem?

Pe vremuri se spunea că femeia ideală este frumoasă, deşteaptă şi devreme acasă. Se poate oare întocmi un portret al femeii perfecte? Cum trebuie să fie femeia zilelor noastre? Cât de mult este respectată femeia

Aştept răspunsurile voastre, Vineri 09.03.2018, ora 20.00, pe id-ul de skype: radiotvprodiaspora, sau pe grupul de facebook: https://www.facebook.com/groups/radioprodiasporaindirect/. 

Puteți asculta pe site: www.prodiaspora.de, sau: http://tunein.com/embed/player/s106078/, sau http://www.romaniaradio.ro/radio/radio-prodiaspora.shtml, sau http://www.liveonlineradio.net/germany/radio-prodiaspora.htm, ori folosiți fișierul de ascultare ce îl puteți descărca de aici: http://prodiaspora.de/prodiaspora.m3u

Ecaterina Cîmpean, Radio ProDiaspora.de

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 06.03.2018.


[subscribe-by-email-form autopt=”true”]



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply