Mulțumim pentru mesajul aniversar transmis, domnule Primar Daniel Georgescu!

0
1742

MANGALIA NEWS este un produs mass-media obiectiv, echidistant si corect informat. Sunt un cititor fidel si ma bucur că intotdeauna identific reportaje de calitate si actualitate. Va felicit pentru determinarea dumneavoastra de a mentine un standard profesional ridicat, mai ales in contextul in care, in ultimii ani,  numarul publicatiilor de valoare s-a diminuat.  

Mangalia News este pentru mine un barometru al realitatii cotidiene si un sprijin de incredere in formarea unei opinii. Consider ca este nevoie de jurnalisti obiectivi, iar prezenta dumneavoastra pe piata, timp de 6 ani,  demonstreaza apetitul publicului pentru informatii reale, analize echidistante si materiale interesante pentru comunitatea noastra.

Felicit intreaga echipa pentru eforturile depuse pana acum si va urez “La multi ani”!


Vă mulțumim pentru mesajul aniversar transmis, domnule Primar Daniel Georgescu! Suntem deosebit de onorați de aprecierile dumneavoastră și vă asigurăm că vom păstra același echilibru editorial în materialele pe care le vom publica.

Ne străduim să reflectăm cât se poate de firesc, de normal, realitatea cotidiană de aici, de la malul Mării Negre și să punem în valoare inclusiv sudul litoralului, cu stațiunile 2 Mai și Vama Veche.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Comuna Limanu are ce arăta turiștilor care vin aici în număr impresionant de mare, în perioada estivală: evenimente, divertisment cât cuprinde, festivaluri de artă, folk, rock, muzică tânără etc. Pentru că, la Limanu, 2 Mai și Vama Veche, SE POATE!

Toate aceste evenimente, precum și știrile locale de pe întreg parcursul anului se reflectă și în paginile cotidianului online Mangalia News.

Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți bine pentru comunitate.


Mangalia News, 23. 02.3018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply