Ce se mai întâmplă deasupra Mării Negre? VIDEO dat publicității de Marina SUA

0
1132

   VIDEO. Momentul în care avionul rusesc ajunge extrem de aproape de aeronava americană de supraveghere. Marina SUA a dat publicității filmarea cu momentul în care un avion rusesc a fost extrem de aproape de a intercepta un avion american de supraveghere în spațiul aerian internațional de deasupra Mării Negre.

   Piloţii americani susţin că avionul rusesc s-a apropiat la doar un metru de avionul american, după cum afirmă doi dintre oficialii citaţi. Acţiunea avionului rusesc a forţat avionul marinei să îşi încheie misiunea mai devreme, a declarat unul dintre oficiali.

   Departamentul de Stat al SUA a făcut o declaraţie publică luni în care a acuzat Rusia că „încalcă flagrant înţelegerile existente şi dreptul internaţional”.

   „Acesta este cel mai recent exemplu de activităţile militare ruseşti care nu ţin cont de normele şi acordurile internaţionale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat, Heather Nauert.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   „Cerem Rusiei să înceteze aceste acţiuni care cresc riscul unei erori, pun în pericol piloţii de ambele părţi şi pot duce la coliziuni aeriene”, a adăugat ea.

   Mai mult, pe digi24.ro, 31.01.2018.INCIDENT



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply