Prima emisiune ARCA TV pe 2018.
Din Sydney, Australia, prezintă Cătălin Anastase

0
899

    ARCA TV USA, în emisiunea de astăzi, 31.01.2018:

    Din Sydney, Australia, Cătălin Anastase vă prezintă o partidă ratată de pescuit cu Rareş Bâdrea, un român adevărat, un bucătar excelent şi o gazdă minunată a petrecerilor româneşti.

    Un sfat excelent despre cum îţi poti atinge mai uşor ţelurile, de la Andy Szekely!

    Interviu cu Ion Cebotari, din Canada, realizatorul filmului de animaţie 3D “Luceafărul”.

    Din Montreal, Canada, Adi Ardelean v-o prezintă pe d-na Consul General al României, Ioana Gabriela Costache, cu informaţii despre regimul vizelor turistice şi noutăţi despre serviciile consulare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Din Los Angeles, Natalia Ghilaşcu o prezintă pe tânăra regizoare Elena Beucă, care a cucerit inimile românilor și nu numai, prin filmul său de debut D-LOVE, lansat recent în teatrele din Hollywood.

    Chicago a fost orasul in care formatia Zdob si Zdub si-a incheiat turneul american. Un material despre concert, realizat de Comunitatea Moldovenilor din Chicago şi prezentat de Marian Petruţa.

    Din Houston, Texas, d-na Mioara Gram şi iniţiativa dânsei de promovare a culturii şi obiceiurilor tuturor ţărilor.

    În emisiune, bineînţeles, România. Avocatul de imigrări Sheridan Green, din Houston, Texas, care explică pe înţelesul tuturor cum poţi obţine cel mai uşor o viză de orice tip în Statele Unite şi cum poţi obţine un statut legal. Fără subtitrare în română!


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA. 31.01.2018. Articolele din cadrul proiectului pot fi vizionate aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply