FOTO Cum arată imperiul din Madagascar al lui Radu Mazăre

0
1587
carturesti.ro%20

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, în cazul căruia Poliţia s-a sesizat pentru că nu s-a prezentat sâmbătă la Poliţia Constanţa, în cadrul controlului judiciar, a plecat în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. Fostul edil are mai multe investiţii făcute în insula africană.

Radu Mazăre a plecat din România în ziua de Crăciun, la ora 13.00, cu o cursă către Paris de pe Aeroportul Otopeni. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, sâmbătă, în jurul orei 12.00, poliţiştii Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că Radu Mazăre, aflat sub control judiciar în baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă.

(Foto: Radu Mazăre, în Madagascar, când construia resortul).

Contactat de poliţişti, fostul primar al Constanţei le-a spus că se află în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vacanţe în ţări exotice

Citeste mai mult în adevarul.ro/news


Pe aceeași temă: FOTO VIDEO. Cum arată „paradisul” lui Radu Mazăre din Madagascar


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply