Radu Mazăre a plecat în Madagascar, unde a cerut azil politic. Fostul primar a transmis o SCRISOARE autorităţilor române

0
1136

Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei, a plecat în Madagascar, unde a cerut azil politic. Aflat sub control judiciar, fostul edil nu s-a mai prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă. România TV a intrat în posesia scrisorii pe care Radu Mazăre a trimis-o autorităţilor.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, sâmbătă, în jurul orei 12.00, poliţiştii Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că Radu Mazăre, aflat sub control judiciar în baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă.

Contactat de poliţişti, fostul primar al Constanţei le-a spus că se află în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.

Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Măsura controlului judiciar în cazul lui Radu Mazăre nu prevedea interdicţia de a părăsi ţara, iar pe toată perioada existenţei măsurii preventive a controlului judiciar poliţiştii nu au constatat încălcări ale obligaţiilor impuse, adaugă Poliţia Română.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Se pare că Radu Mazăre a plecat din România în ziua de Crăciun, la ora 13.00, cu o cursă către Paris de pe Aeroportul Otopeni.

Radu Mazăre şi actualul primar al Constanţei, urmăriţi penal de DNA într-un dosar de corupţie

REDĂM SCRISOAREA TRIMISĂ DE RADU MAZĂRE AUTORITĂŢILOR ROMÂNE:

“In atentia: doamnei avocat Focsa Ioana, domnului avocat Barbacioru Tiberiu,

In vederea informarii tuturor autoritatiilor interesante din Romania

Citeste mai mult pe RTV.NET


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply