„BIBLIOTECA VIE”, un eveniment special, dedicat Excelenței sale Cartea, la Colegiul Economic Mangalia

0
1339

Miercuri, 22 noiembrie 2017, la inițiativa doamnei profesor documentarist Ibolya Negoiță de la Centrul de Documentare și Informare al Colegiului Economic Mangalia, a avut loc un eveniment special, unicat, intitulat „Biblioteca vie”, dedicat excelenței sale cartea, numai că de această dată elevii au stat față-n față cu o „carte vie”, pe care au „răsfoit-o” pentru a afla cât mai multe informații despre și de la ea.

Cărțile vii au fost: scriitoarea Dora Alina Romanescu, Liana Naum, șeful Cercului Militar Mangalia și ofițerii în Marină Olteanu Ionuț Mădălin și Tătărușanu Răzvan.

Ineditul a constat din faptul că fiecare „carte vie” a răspuns întrebărilor puse de elevii care au dorit să o citească, care au dorit să-i cunoască tainele, comorile spirituale ce se ascund în paginile ei.

Curiozitatea, dorința de a descoperi cât mai multe informații despre tinerii ofițeri de marină, despre drumul pe care l-au parcurs până au ajuns în slujba patriei, despre munca în echipă, despre voluntariat și despre bucuria de a citi o carte, de toate la un loc s-au bucurat elevii prezenți la prima ediție a acestei activități unicat.

A fost o atmosferă de sărbătoare, de bucurie, de iubire pentru activitățile celor implicați în viața socială și culturală, a fost o atmosferă de prețuire, de respect pentru literatură, pentru valorile morale ale neamului românesc.

După activitate, elevii prezenți și-au exprimat bucuria prin cuvinte simple, dar cu o vizibilă încărcătură emoțională.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La eveniment a fost prezentă doamna Raluca-Simona Ciobănel, director al Colegiului Economic, doamna Cornelia-PetronelaTănase, director adjunct al Colegiului Economic, echipa pedagogică a Centrului de Documentare și Informare și cadre didactice din cadrul Colegiului Economic.

În această zi de sărbătoare, excelența sa „Cartea vie” a ocupat un loc de cinste în sufletele celor prezenți.


Mangalia News, 24.11.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply