Femeia agresată la Saturn a fost și VIOLATĂ! Suspectul este RECIDIVIST

0
2348

REPLICA: Întorsătură în dosarul femeii agresate la Saturn! În urma cercetărilor s-a stabilit că ea a fost și violată, suspectul fiind acum prins și propus spre arestare.

Totul s-a petrecut duminică seară, 22 octombrie, în jurul orei 20.00, când o femeie în vârstă de circa 49 de ani se îndrepta către restaurantul Argentina din Saturn, la o petrecere organizată de firma angajatoare, respectiv Kaufland. Dar nu a mai ajuns la destinație. Ea susținea la acea dată că, în timp ce se deplasa pe o alee lăturalnică, ar fi fost atacată de persoane necunoscute, care au bătut-o până ce au lăsat-o zăcând pe asfalt. O persoană care a trecut prin zonă a sunat la 112, femeia fiind transportată la spital. Potrivit primelor informații, se pare că nu i s-a furat nimic. Oamenii legii au continuat cercetările și detalii șocante au ieșit la iveală și anume că a fost și victima unui viol. ”Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul de 27 de ani, din Mangalia, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de 25 octombrie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, potrivit anchetatorilor.

Suspectul fusese eliberat recent din închisoare!

Suspectul se numește Memet Ghiunaidân și este cunoscut cu antecedente penale. El a fost cercetat în mai multe dosare, inclusiv pentru tâlhărie și fusese condamnat la 7 ani, din care a executat circa 6 ani, fiind eliberat condiționat la începutul anului 2017.

L.C., replicaonline.ro, 25.10.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply