SCANDALOS! Focar de infecție în Olimp, la doi pași de locul de joacă al copiilor! [galerie FOTO]

1
1804

Focarul de infecție este situat în Olimp, la numai 2 metri de parcul copiilor noștri, în spațiile care găzduiau înainte de 89 atelierele de croitorie și țesut covoare, unde avea de lucru în extrasezon întreg personalul stațiunilor Neptun și Olimp! Acum, aceste spații sunt în paragină totală, după cum se poate lesne vedea în fotografiile de mai jos.

”In acest spatiu era o fostă croitorie sau ceva de genul acesta, care aparținea societății Neptun-Olimp. Este strigător la cer în ce condiții trăim noi, locuitori ai Mangaliei uitati de toti în niște foste cămine de personal – C1, C2 și C3! Să vină presa, televiziunile, să vadă în ce condiții mizerabile trăiesc și se joacă ai noștri copii, cu frica permanentă să nu fie mancati de zecile de câini care se înmulțesc în aceste condiții prielnice lor (animalelor)!!! Nici noapte nici zi nu te poti odihni de latratul zecilor de câini aciuați în aceste spații! În orice moment se poate întâmpla o tragedie, ca vreun copil să fie atacat și sfasiat de câini!

Multumim pentru toate acestea Primăriei Mangalia!!!” (SCORPIONUL, 12.10.2017).

N.r: S-ar putea face în acest spațiu un Centru comunitar pentru toți locatarii din zonă, așa cum e în toate țările civilizate…


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Pentru un spatiu comunitar, trebuie si cetatenii care ar trebui sa fie voluntari, ca in toate tarile civilizate, nu numai primaria sa se ocupe, pentru ciini, intodeauna problemele vin numai de la oameni.

Leave a Reply