Cum văd edilii din Constanța, Mangalia și Năvodari eliminarea subvențiilor pentru încălzire

0
1059

Declarația vicepreședintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei, Emil Calotă, conform căreia de anul viitor subvenţiile pentru încălzirea populaţiei vor fi eliminate este privită diferit de autoritățile locale.

La Mangalia, viceprimarul Dragoș Angelescu ne-a declarat că municipalitatea urmărește modernizarea tehnologiei și a sistemului de furnizare a populației, astfel încât costul de producție al gigacaloriei să fie egal cu cel cu care este vândut populației:

La Năvodari situația este privită diferit. Primarul orașului, Florin Chelaru a aflat de la Radio Constanța despre declarația reprezentanților ANRE. Acesta a susținut că actualul sistem centralizat de furnizare a căldurii către populație înregistrează pierderi, dar că nu va renunța la el, cum nu va abandona nici ideea de a oferi ajutor populației care va rămâne conectată la sistemul centralizat:

Prin vocea purtătorului de cuvânt al primăriei Constanța, primarul Decebal Făgădău a precizat că nu comentează în niciun fel decizia ANRE și a mai spus că cei ce sunt curioși de ce se va întâmpla ”să-i solicite amănunte domnului Calotă”.

Înregistrările audio, pe radioconstanta.ro


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply