Remus Cristy Baisan: Majoritati electorale, sau majoritati de interese financiare conduse de mafioti?

0
1047

Remus Cristy Baisan: “Mangalia se pare ca este este condusa la ora actuala de un „Hopa-Mitica”, fara de care nu se poate face majoritatea in Consiliul Local. Pe numele lui George Lipoveanu, acest „Hopa-Mitica” al politicii locale, reuseste sa se imbogateasca de la o zi la alta prin contracte atribuite direct de catre primarul Mangaliei.

Dupa ce in vara primea un contract de 1,3 milioane de lei pentru a pune in pericol viata turistilor pe litoral prin „salvamarii” sai, acum acelasi Lipoveanu mai da inca un tun. Acest ultim tun il reprezinta atribuirea directa a unui contract de 18.000 euro pentru a curata scoica (!) depusa pe pontoanele din portul turistic Mangalia! Desi acesta operatiune nu este necesara din punct de vedere tehnic si functional, desi firma lui George Lipoveanu nu are nimic de a face cu lucrari din domeniul de constructie si intretinere a porturilor de agrement, totusi primaria a decis sa „il premieze” din nou prin atribuirea acestui contract „fantoma”, pe cel fara de care majoritatea in consiliul local nu se poate face. Si uite asa majoritatile in consiliul local Mangalia sunt realizate prin contracte atribuite direct, adica prin bani si nu dupa cum si-ar fi dorit cetatenii prin votul lor.
In spatele acestor contracte aparent legale, avem de a face de fapt cu actiuni de tip mafiot, actiuni care seamana mai mult cu plata unor „taxe de protectie”, decat cu o cheltuiala corecta a banilor publici a contribuabililor din Mangalia.

Si uite cum in acest fel, un imprumut de 13 milioane de euro, pe care locuitorii Mangaliei nu si-l doresc, este pe cale de a fi contractat prin metode de tip mafiot, prin majoritati platite!

Este grotesc, revoltator, de neconceput ceea ce se intampla la ora actuala in Mangalia!

Locul acestor oameni este cu siguranta in alta parte si nicidecum in fruntea orasului, de unde sa decida soarta a 40.000 de cetateni. Intre timp nu putem decat sa ramanem spectatori, pana cand institutiile de forta ale statului vor decide intr-un final sa intervina si sa restabileasca ordinea de drept.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Am ajuns sa traim cu totii in Mangalia lui „Hopa-Mitica”!”

Remus Cristy Baisan, Luni, 25.09.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply