Paul Foleanu: VIITORUL MANGALIEI VA FI IPOTECAT PENTRU URMĂTORII 15 ANI!

0
1169

“Primarul Radu Cristian va susține, marți 26.09.2017, ora 16:00, in Consiliul Local, proiectul sau, prin care dorește să împrumute de la bănci imensa suma de 13 milioane de euro, garantând cu veniturile primăriei pe următorii 15 ani.

Scopul acestui împrumut este incert, se prezintă o listă cu străzile din oraș cu niște sume de bani prevăzute pentru fiecare. Bănuim ca ar fi vorba despre plombarea acestor drumuri cu banii împrumutați. Mai sunt înscrise în acea listă Cinematograful Pescăruș și Casa de Cultură, unde bănuim ca se vor face reparații.

Pe această cale, fac un apel la consilierii locali aleși de cetățenii Mangaliei sa ii reprezinte, sa se derobeze de haina politica și sa respingă acest împrumut, care nu face decât sa acopere nevoile personale ale primarului, amanetand viitorul Mangaliei pentru 15 ani.

Având in vedere faptul ca astăzi Mangalia este pe locul doi in România la capitolul arierate (datorii la furnizori mai vechi de 90 zile), acest împrumut nu face decât sa sufoce in datorii orașul.

Suma ce ar trebui rambursată este de circa 500.000 euro/an, in primii trei ani și apoi, in următorii ani, câte 2 milioane de euro/an, ajungându-se la o suma totală rambursată de circa 21 milioane euro.

Întrebarea mea simpla este: Nu ar fii mai corect să asfaltăm străzile din oraș de câte 500.000 euro/an și in cativa ani am ajunge să realizam aceleași lucrări, fără dobânzi și comisioane plătite la bănci?”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Paul Foleanu, consilier local PSD Mangalia.


Mangalia News, 25.09.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply