Probabil cea mai frumoasă și emoționantă poveste a anului! O cățelușă maidaneză s-a ținut după maratoniști și a alergat 105 kilometri prin munți! La finalul cursei era epuizată, dar a fost adoptată!

0
1071

La ora șase dimineața, încă pe întuneric, o cățelușă maidaneză se încurca printre picioarele alergătorilor ce urmau a lua startul pentru ultramaratonul Ciucaș x 3. Este unul dintre cele mai așteptate concursuri de alergare montană din țara, ajuns la a opta ediție. 700 de concurenți, multă adrenalină și un traseu în fața lor întins pe 105 kilometri de teren accidentat, la Cheia, în județul Prahova. Greu. O provocare chiar și pentru cei mai antrenați dintre cei antrenați.

Sportivii vad cațelușa cu alb si negru care dă din coadă printre ei, dar… cine are timp de un câine? Totuși, ea pornește în cursă alături de alergători. Mai întâi e amuzant, toți se gândesc că va mai alerga puțin și va renunța. Un sportiv chiar își amintește că a alergat și anul trecut, dar în câțiva kilometri a renunțat și s-a întors. Totuși…, lucrurile par să stea diferit de data asta. ”Alergăm tare și kilometrii trec repede, câinele aleargă lângă cel de pe locul întâi” a povestit pe facebook sportivul afllat atunci pe locul al doilea, Adrian Irimia. ”Va renunța când facem distanța de mararon, îmi zic, dar surpriză, sunt deja 42 de kilometri parcurși, alerg de 4 ore și 13 minute, mă simt bine, cățelușa ține pasul…”

Vă invităm să citiți continuarea pe m.libertatea.ro

Ultra, după câștigarea Ultramaratonului. 🙂

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 15.09.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply