Mesajul care circulă acum pe Facebook este spam. Alexandra Tudor s-a vindecat de aplazie medulară, acum 9 ani!

0
1287

De astăzi de dimineață, rețelele de socializare din România au luat-o razna cu un nou mesaj de tip spam. Este vorba de distribuirea unui articol din 2009, de pe Adevărul.ro, în care era prezentat cazul unei fetițe de 11 ani din Râmnicu Vâlcea care avea nevoie urgență de suma de 200.000 de euro pentru un transplant medular.

Pe principiul ”ce ne costă să dăm un share”, sute de utilizatori de Facebook au viralizat în doar câteva ore articolul respectiv, publicat, repet, în 2009!

”Te rog…. din suflet, da si tu sfoara în tara dupa grupa AB pozitiv…Daca cineva e dispus sa doneze sânge…pentru o fetita cu aplazie medulara … Este la spitalul Fundeni (Bucuresti) , sectia de Pediatrie , are 11 ani , se numeste Tudor Alexandra Mihaela si pâna la operatie face transfuzii zilnice. Altfel moare. Macar da mai departe!!! Nu-i greu!!! DOAMNE AJUTA!! (un simplu forward ajuta o viata de ingeras).”, este mesajul care circulă, de astăzi dimineață, cu viteza fulgerului pe Facebook Messenger.

Unii utilizatori ai rețelei de socializare s-au prins repede că este vorba de un spam, povestea fiind de actualitate în 2009, nu acum, după opt ani, însă prea puțini pentru ca fenomenul de spam, trafic nelegitim și venituri din publicitate la fel de nelegitime să fie stopat.

Citește mai mult în observatorulph.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply