Menabit Ozzy: DILEMĂ DE CONSILIER LOCAL

0
1417

“Stau de vorbă cu cetățenii Mangaliei și fac cunoscute in Consiliul Local nemulțumirile sau solicitările lor. Când o fac, insistând să se rezolve problemele cetățenilor, pare că e “ceartă” în Consiliul Local. Dacă nu o fac, cei care si-au exprimat nemulțumirile (ca in postarea publicată) consideră că nu îmi pasă de problemele Mangaliei.

De fapt, problema se află în faptul că o majoritate de consilieri obedienți primarului refuză să facă ceva spre rezolvarea unor probleme aflate în puterea lor să fie rezolvate.

În aceste condiții, să fiu bine intenționat și dedicat municipiului nu este de ajuns, deoarece hotărârile se adoptă prin votul majoritații din Consiliul Local. Adică Mangalia este administrată cum vrea primarul. Rezultatul il vedem.

Am rămas dedicat Mangaliei și în continuare bine intenționat, in timp ce alții și-au negociat votul. În continuare aduc in dezbatere problemele cetățenilor și ale municipiului. Pentru că este datoria mea, mă conformez jurământului depus.

Atâta timp cât administrația și consilierii obedienți primarului nu vor să rezolve aceste probleme, voi insista în a fi rezolvate. Din exterior pare o ceartă, dar dacă nu le aduc la masa Consiliului, devin complice la dezastrul Mangaliei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nu primesc salariu, ci o îndemnizație. Media este de 360 lei pe lună. Nu sunt mai bogat față de când am devenit membru al CL. Din contră, am plătit efectuarea unor studii și a unor proiecte, ca soluții pentru îmbunătățirea serviciilor de utilități publice pentru Mangalia. Nu sunt luate în seamă de către primar și ai lui, dar eu îmi fac datoria de a găsi soluții și a le propune.

Între o liniște a obedientului cu consecințe dezastruoase pentru Mangalia și agitația identificării problemelor și a propunerii soluțiilor, prefer să îmi fac datoria, conform jurământului depus.

Dacă tăcem toți, cine mai luptă pentru Mangalia?

Cetățeanul care își exprimă nemulțumirea este un certăteț? Atunci, când eu transmit doleanțele cetățenilor în Consiliul Local, sunt un certăteț? Să mi se spună să fac liniște, nu este un îndemn la complicitate cu cei care au distrus Mangalia?

Dilema este următoarea: Liniște sau dezbatere în Consiliul Local? Să tac sau să reprezint cetățenii cu aceeași determinare ca până acum?

Să devin un consilier local liniștit?”

Menabit Ozzy, 18.08.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply