Peste 200.000 de turiști, prezenți pe litoral. Administrator terasă: “E sold-out”! [VIDEO]

0
1036

(Pentru VIDEO, click pe fotografie).

Litoralul românesc este sufocat. Peste 200.000 de turişti i-au invadat fiecare colţişor şi se lupta corp la corp, în valuri, pe nisip sau la restaurante.
Este vârful de sezon în staţiunile de la Marea Neagră, iar hotelierii confirmă mulţumiţi că nu mai au camere libere. În ciuda preţurilor ridicate, mulţi au continuat să meargă şi sâmbătă înspre Constanţa, semn că România întreagă este în vacanţă.

Pe plajă din Eforie s-a stat prosop lângă prosop, iar şezlongurile au fost ticsite. Nimeni nu a părut însă deranjat de aglomeraţie chit că inclusiv în mare riscai să te calce cineva pe picioare. Este plin ochi şi la Vama Veche.

Pe străzile din Vamă care duc spre mare abia s-a circulat. În plus cei care au venit la plajă cu maşina au căutat zeci de minute un loc liber de parcare. Pe la prânz când i-a ajuns foamea mulţi au albit în aşteptare unui loc la terase.

Sunt însă şi oameni care se bucură de această nebunie generalizată. Proprietarii de terase, restaurante şi hoteluri câştigă serios în această perioada.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, pe: stirileprotv.ro, Duminică, 13.08.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply