Gabriela Apostu: Adevăratele bucurii pentru sufletul meu

0
1121

”…Închei cu mesajele lor de după. Doar cîteva. Acestea sunt, pentru sufletul meu, adevăratele bucurii: 

”Chiar imi pare rau… Acum mi-am dat si eu seama cat de mult ne-ati ajutat… Va respect si va multumesc din tot sufletul! M-ati ajutat mult de tot. Fără ajutorul dumneavoastra, nu ajungeam până aici…, sincer. Am plâns tot drumu’ pana acasă… Nu ma puteam opri. Nici acum nu imi vine sa cred ca am terminat si am dat examenul… Vă mulțumesc din tot sufletul, apreciez tot ce ati facut pentru mine si pentru tot sprijinul acordat pe parcursul acestor 3 ani! Va iubesc! Continui scoala, promit. Am invatat extrem de multe lucruri in acesti 3 ani. O sa va laud oriunde ma duc, am avut cea mai tare dirigintă!”

”Sunt multumit cu nota pe care mi-ati acordat-o dumneavoastră… mai mult ma intereseaza parerea dumneavoastră”.

...”Doamnă dirigintă, îmi vine să plîng (lacrimile deja se rostogoleau). NU-mi vine să plec.”

”Vreau să vă îmbrățișez. Vă iubesc.” 

”Sarut mana. Sunt I.K. Poate ma mai stiti ca anul trecut am fost in clasa dumneavoastră. Vroiam doar sa va multumesc pentru tot ce m-ati invatat pentru ca aici ne punea doar la spalat vase. Am tinut minte ce am invatat de la dumneavoastra si am luat examenul cu 90 de puncte din 100. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Doamna Dirigintă, vreau să mai facem o fotografie împreună…
Sunt supărat pentru că n-am făcut anul acesta ceea ce aș fi putut să fac. Să fiu mai bun. Aș fi vrut să fiu mai implicat.”

Gabriela Apostu, 25.07.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply