Filme de Oscar proiectate GRATUIT la CONSTANȚA, în aer liber

0
1144

Piața Ovidiu și faleza Cazino din Constanța vor găzdui în perioada 25 iulie – 13 august caravana Filme de Oscar.

18 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor vor fi proiectate în fiecare seară, de la 21:30, în aer liber, pe marele ecran.

Intrarea este liberă pentru public, în limita locurilor disponibile.

Iubitorii celei de-a șaptea arte au posibilitatea să urmărească, de marți până joi, în Piața Ovidiu din Constanța, și de vineri până duminică, pe faleza Cazino, capodopere ale cinematografiei universale, ce vor putea fi urmărite în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde de calitate europene, pe un ecran gonflabil de 120 m² și singurul proiector digital mobil din țară, de 18.300 lumeni.

O parte dintre filmele din selecţia oficială, toate distinse la prestigioasele premii Oscar, sunt:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

TITANIC, în regialui James Cameron, cu 11 premii și 3 nominalizări la Oscar și trei premii câștigate la Globurile de Aur.

FORREST GUMP, regizat de Robert Zemeckis, câștigător al șase premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film în 1994, și cu alte șapte nominalizări.

TĂCEREA MIEILOR, în regia lui Jonathan Demme,alt câștigător al Oscarului pentru cel mai bun film în 1991 și distins nu nu mai puțin de încă 53 de premii.

ZBOR DEASUPRA UNUI CUIB DE CUCI, regizat de Milos Forman, câștigătorul premiului Oscar pentru Celmai bun film, Cel mai bun scenario adaptat, Cel mai bun actor într-un rol secundar și al Globului de Aur pentru Cel mai bun film.

LA LA LAND, în regia lui Damien Chazelle, este câștigător a șase premii Oscar și a șapte Globuri de Aur.

Mai mult, pe radioconstanta.ro, 25.07.2017. (Foto: Claboo Media).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply