Statul român nu a fost informat de coreenii de la Daewoo despre tranzacţia pe care o pregătesc cu Şantierul Naval Mangalia. Statul este acţionar minoritar, cu 49% din acţiuni

0
2299

ZF.ro: Statul român, care este acţionar minoritar (49% din acţiuni) în cadrul Şantierului Naval Mangalia, susţine că nu a fost informat cu privire la negocierile pe care Daewoo le-ar purta pentru vânzarea şantierului către o companie olandeză, potrivit Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului, care a răspuns unei solicitări ZF.

”La nivelul D.P.A.P.S. (Departamentul pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului) nu exista nicio informatie referitoare la o eventuala vanzare a pachetului majoritar de actiuni in D.M.H.I., pachet detinut de firma coreeana D.S.M.E.”

Societatea Santierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia deţine o cotă de 49% din capitalul social al Daewoo Mangalia Heavy Industry (D.M.H.I.). Şantierul Naval 2 Mai este deţinut de Ministerul Economiei, care are 93,93% din capitalul social.

Continuarea, aici. (04.07.2017).


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply