Pamant…, dupa 12 zile pe Marea Neagra!!! Atlantic4 a ajuns la Batumi, Georgia!

0
1227

Misiune indeplinita! Antrenament reusit !

Ambarcatiunea cu vasle Atlantic4, cu 5 membri ai echipajului la bord, a ajuns marti seara in localitatea Batumi, Georgia. Atlantic4 a strabatut Marea Neagra de la Limanu pana in Georgia, aproximativ 1090 de kilometri. Cei 5 romani s-au aflat pe mare timp de 11 zile, 6 ore si 45 de minute si au avut de infruntat furtuna, valuri mari, vant puternic, dar si defectiuni tehnice. Cel putin in primele zile, acestia s-au confruntat si cu raul de mare.

Timpul stabilit de Atlantic4 este un record in ceea ce priveste traversarea Marii Negre. Pana in acest moment, cel mai bun timp apartinea unui britanic. Acesta a vaslit singur timp de 29 de zile.

Andrei Roșu, Vasile Oșean, Ionuț Olteanu, Marius Alexe și Alexandru Dumbravă au format echipajul. Ei au fost asteptati pe litoralul georgian de familii si prieteni pentru a sarbatori reusita.

Din cei 5, doar 4 se vor afla in ambarcatiunea ce va incerca in premiera pentru Romania traversarea Oceanului Atlantic. Aventura va incepe in luna decembrie a acestui an.

Credit Photo: Facebook Andrei Rosu.

sursa: aimx.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply