DAKINI. 15 hectare de plajă sălbatică şi 4 zile de festival, la Tuzla!

0
1043
astratex.ro

 

Localitatea Tuzla din judeţul Constanţa se pregăteşte de un eveniment de proporţii! Festivalul Dakini va fi un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dansul, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei. Festivalul Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranță, conexiune, magie, elevare, armonie – anunţă organizatorii.

Evenimentul va avea loc în perioada 29 iunie – 2 iulie 2017, pe plaja din Tuzla, mai exact pe 15 hectare de plajă sălbatică și pitorească, una dintre puținele rămase neatinse de la noi și din Europa. Se aşteaptă ca peste 20 de mii de oameni să fie prezenţi la festival (români şi turişti străini), motiv pentru care şi administraţia locală se implică în proiect, chiar de dată recentă având loc discuţii între reprezentanţii primăriei, ai Poliţiei şi Jandarmeriei, în vederea asigurării unui climat de siguranţă pe parcursul desfăşurării evenimentului.

Perimetrul în care se desfășoară festivalul va fi împrejmuit, iar accesul se va face doar pe bază de bratara ce se aplica in urma validarii biletului. Nu vor exista de o zi sau doar pentru weekend. În prețul unui bilet intră accesul la toate zonele, concertele, cursurile, atelierele și activitățile din cadrul Festivalului Dakini. Taxa de campare per cort sau rulotă se plătește adițional, pentru toată perioada (65 de lei).

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în replicaonline.ro, Joi, 8 iunie 2017.


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply