Cere și ți se va da. Produse pentru persoane cu handicap, primite de la un sponsor anonim pentru o asociaţie din Mangalia!

0
1604

REPLICA de Constanta: Asociația Salvează un Suflet de Înger este o asociaţie la început de drum cu visuri mari, care funcționează de aproximativ două luni, timp în care au reuşit să primească de la un sponsor care doreşte să rămână anonim, scutece de unică folosinţă şi produse de îngrijire pentru copii şi adulţi, în valoare de aproximativ 40.000 lei. Aceste produse vor fi donate în primul rând copiilor cu grad de handicap care folosesc astfel de dispozitive, dar şi adulţilor cu probleme asemănătoare.

Fondatorii Asociației sunt doi părinți care au un copil cu handicap, o fetiţă cu paralizie cerebrală în vârstă de 14 ani, Maria. În timp, din cauza bolii Mariei, familia a trecut prin foarte multe momente urâte, momente în care foarte mulţi oameni cu funcții sau cu bani le-au întors spatele, ignorând cererea de ajutor. Acesta este şi motivul naşterii acestei asociaţii – duritatea şi nepăsarea cu care au fost tratați.

Prin această asociaţie, cei doi soți încearcă să ajute persoanele defavorizate, fie că sunt bolnave sau sărace.

Asociația își dorește ca acest proiect să fie urmat de multe altele mai importante şi de durată mai mare, să aibă parteneri de binefacere prin oameni curaţi şi demni, să împlinească cât mai multe dorinţe ale celor aflaţi în nevoi şi să aline cât mai multe dureri ale copiilor bolnavi.

„Prin aceste rânduri, mulţumim sponsorului care este lângă noi, mulţumim anticipat celor cărora le pasă de cei de lângă ei, celor care ne vor fi alături pe acest drum pe care păşim cu paşi mici, dar puternici, mulţumim autorităţilor pe care le aşteptăm să dea un semanl pozitiv şi să ne întindă o foarte puternică mână de ajutor şi, nu în ultimul rând, celor care vor să doneze măcar simbolic în contul asocatiei noastre”, au declarat cei din conducerea Asociației Salvează un Suflet.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cei care au nevoie de pampersi pot apela la asociaţie pentru a primi aceste dispozitive ca donaţie și o pot face la numerele de telefon: 0760 040 951, 0770 617 556.

Pentru cei care doresc să ajute, pot face donaţii în contul asociaţiei: RO57 BRDE 140S V604 9758 1400, sau pe platforma de donaţii online: https://salveazaunsuflet.ro/, unde se pot face plăti cu cardul, online sau prin transfer bancar.

Claudia CORBU, 20.05.2017.

(N.r. Asociatia are sediul social în Năvodari și punct de lucru în Mangalia).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply