Lansare de carte: “Surâsul femeilor”, de Ana Maria Bucur [VIDEO]

0
1219

Lansare de carte: “Surâsul femeilor”, de Ana Maria Bucur

Virgil Stan: ”O lansare reuşită condusă la modul profesionist de către preşedinta Clubului de Artă SOLTERIS, poeta Emilia Dabu, membru al USR, care a fost şi amfitrioana acestei elegante manifestări culturale. Lansarea a coagulat în sala Centrului Militar poate peste şaizeci-şaptezeci de persoane iubitoare de poezie (sala fiind ocupată complet), artişti plastici, scriitori, cadre didactice, politicieni, medici etc, cum s-ar putea spune: Lumea bună a Mangaliei, iubitoare de cultură, de literatură şi, în special, de poezie.

S-a recitat din poeziile autoarei de către membrii Teatrului Muzical TINEMAR Mangalia, chiar şi autoarea a citit din propriul său volum de poezie. A mai prefaţat în faţa publicului volumul de poezie SURÂSUL FEMEILOR artistul plastic Luiza Cala, autoarea copertei şi poeta Ana Ardelean. În concluzie, pot spune că evenimentul cultural din data de 3 mai a fost unul foarte reuşit, pe care personal mi l-aş dori repetat de cât mai multe ori în oraşul Mangalia. Doar aşa se pot cunoaşte între ei cei ce iubesc arta scrisului şi a lecturii şi nu numai, ci al artei şi culturii, în general.

Viaţa ne este prea săracă, pentru a ne putea permite să renunţăm şi la aceste minunate momente de răsfăţare culturală. Municipalitatea este complet absentă de la organizarea acesui gen de evenimente pentru populaţia Mangaliei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulţumesc doamnei doctor Ana-Maria Bucur pentru invitaţie şi pentru prilejul de a ieşi din momentele de lehamite ale vieţii cotidiene, bucurându-mă de minutele de înălţătoare strălucire culturală”.

Virgil Stan, scriitor, 05.05.2017.

sursa video: Mangalia.Tv


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply