Vreau sa vorbesc despre NEPTUN, statiunea in care eu imi petrec fiecare zi din vara si unde mi-am petrecut 22 de ani din viata mea!

0
1459
foto: capture video Cafee Efendi Neptun.

Levent Beghim: ”Am facut acest filmulet fiindca in acest weekend toata lumea a vorbit doar de Mamaia, Loft si Vama-Veche. Sper sa nu va deranjeze, dar eu vreau sa vorbesc despre statiunea unde eu imi petrec fiecare zi din vara (de-asta nu ajung vara la Loft!) si unde mi-am petrecut 22 de ani din viata mea (pana acum)!

Vreau sa vorbesc despre Neptun, despre Cafee Efendi Neptun, o statiune dorita de multi in anii 80′ si in prezent este o statiune evitata de multi turisti dar si de investitori! Din 2003 de cand aceasta statiune a fost distrusa din cauza privatizarii, turistii au fost nevoiti sa aleaga Mamaia sau Bulgaria, conditiile de cazare fiind mizerabile in Neptun.

Cu toate aceste minusuri…, noi, Cafee Efendi Neptun incercam sa nu ne descurajam, incercam sa nu stingem si noi “lumina” in aceasta statiune care este deja pustie. In acest weekend am reusit, dupa cum puteti vedea si acest filmulet, sa dam putina viata si culoare statiunii Neptun. Sper ca la anul sa vad si alte locatii deschise în Neptun, de 1 Mai. Pana atunci, va doresc o vara linistita”. 😀

Sursa: https://www.facebook.com/levent.beghim (Sursa video: Imagini Promo).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply