Iluminatul stradal de pe Aleea Teilor din Mangalia la final? Poveste fara sfarsit

0
1857

ILUMINATUL STRADAL DE PE ALEEA TEILOR DIN MANGALIA LA FINAL?

Povestea fara sfarsit

Astazi, marti, 02.05.2017, doi lucratori de la Societatea Comerciala 97 ELECTRICONST S.R.L. Constanta au efectuat probe cu instalatia de iluminat stradal pe Aleea Teilor din Mangalia. Astfel, in jurul orei 12:30, erau aprinse atat lampile de pe stalpii falezei din Mangalia, cat si cele din perimetrul fantanii arteziene si din platforma pietonala dintre fostul Restaurant Cazino si Hotelul BELVEDERE! Pana aici toate sunt bune si frumoase, dar…

Stand de vorba cu cei doi lucratori, am aflat ca S.C. 97 ELECTRICONST S.R.L. este, la aceasta lucrare, firma subcontractoare. Titulara de contract cu Primaria Mangalia, pentru Proiectul: “Modernizare si amenajare zona turistica centrala in Municipiul Mangalia (Soseaua Constantei zona pietonala – Piata Republici – Aleea Teilor – Zona 2 – pietonal Teilor si legatura Piata Republicii- Plaja)”, este Societatea Comerciala RECON SI DOJE S.R.L. Bucuresti.

Initial, lucrarea inceputa in baza Autorizatiei de construire Nr. 166/25.03.2015 avea termenul final de executie 30.12.1015. In baza unui Act Aditional la contract, s-a stabilit al doilea termen pentru data de 04.04.2016. La data de 28.10.2016, a fost anuntata oficial finalizarea lucrarilor, de catre reprezentantii Primariei Mangalia! Pe marele panou, instalat saptamana trecuta langa Restaurantul Cazino, scrie urmatoarele: “Perioada proiectului: 11.06.2015 – 31.10.2016”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

ASTAZI, 02.05.2017, se fac probele la instalatia electrica de iluminat stradal pe Aleea Teilor!

Instalatia va porni automat la ora 21:00 si se va stinge la ora 6:00. Lampile din perimetrul fantanii arteziene se aprind automat, in momentul in care se porneste instalatia de apa!
De la lucratorii firmei constantene, am mai aflat ca segmentul falezei dintre Hotelul CALLATIS, al Sanatoriului Balnear Mangalia si Parcul de langa Portul Turistic, va ramane in continuare fara iluminat, deoarece Punctul de aprindere Nr.1 din capatul sudic al falezei nu este alimentat la Sursa de 380 V. Deci, de la Hotelul BELVEDERE care arata superb si pana la intersectia Aleei Teilor cu Str. Vanatori, va fi bezna in continuare!

P.S.
Cu amaraciune in glas, unul dintre cei doi lucratori de la Constanta, mi-a spus ca, datorita facturilor neonorate in totalitate, de catre S.C. RECON SI DOJE Bucuresti, catre S.C. 97 ELECRICONST S.R.L. Constanta, nici ei, ca si angajati, nu si-au primit in intregime drepturile salariale!

RESTANTE, PESTE TOT!

Marin Tănase, Marți, 2 mai 2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply