PMP Constanța despre ‘Combinatorii de la PNL’

0
729
astratex.ro

 Comunicat de presă:

          În cursul zilei de ieri, joi, 27.04.2017,  Partidul Mişcarea Populară a susţinut în cadrul şedinţei de Consiliu Local Constanța un proiect de hotărâre privind compensarea cheltuielilor necesare reabilitării ”Casei Ion Bănescu”, monument istoric, cu suma chiriei plătită de către Primăria Constanţa (22.449,15 euro fără TVA/lună), proprietarului SC Eden SRL, proprietar a cărei construcţie în care îşi desfăşoară activitatea SPIT Constanţa, se face vinovat de distrugerile cauzate monumentului istoric, conform informaţiilor apărute în presa scrisă.

Cu toate că demersul susţinut de colegii mei (Alexandru Zabara, Cătălin Papuc, Secil Cantaragiu), cărora le mulţumesc, a fost unul pentru transparenţa şi stoparea cheltuirii banilor publici, pentru a opri mofturile şmecherilor Constanţei, PNL a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a bloca acest proiect, care era în favoarea constănţenilor. Astfel au început prin a se opune să fie suplimentată ordinea de zi cu proiectul amintit. Au refuzat să se întrunească în comisie pentru a da aviz favorabil acestui proiect, cu toate că se aflau în sală. Au solicitat scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului, au părăsit sala de consiliu pentru ca proiectul să nu treacă prin vot, iar, în final, cei puţini care au mai rămas, s-au abţinut (ceea ce înseamnă tot împotrivă).

Aşa înţelege PNL să lupte pentru constănţeni! Făcând combinaţii, pentru a bloca un proiect care protejează cheltuirea banilor publici!

Domnilor consilieri PNL, combinatori, combinatori, dar argumentaţi!

De ce sunteţi împotriva unui proiect care opreşte cheltuirea banilor publici?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dacă aţi fi fost în Partidul Mişcarea Populară şi făceaţi astfel de lucruri, să votaţi împotriva constănţenilor, azi eraţi istorie în politică şi nu aţi mai fi avut sprijinul organizaţiei de partid!

Dar asta aş fi făcut-o eu! Nu cred că la dumneavoastră în PNL are cineva curajul să sancţioneze derapajele politice împotriva constănţenilor.

Sper însă că acum, având o conducere nouă, acesta să fie ultimul mandat de consilier local  din viaţa dumneavoastră politică!

Le mulţumesc celorlalţi consilieri locali municipali, care au înţeles importanţa acestui proiect iniţiat de Partidul Mişcarea Populară, şi au votat pentru susţinerea lui şi pentru oprirea cheltuirii banilor publici.

Iar dumneavoastră, domnilor consilieri ai PNL, SĂ VĂ FIE RUŞINE!

Nu sunteţi decât nişte combinatori!

Președinte PMP Constanța,

Claudiu Palaz. 28.04.2017.


             


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply