VIDEO Denis Tudor, studentul roman care munceste la viitorul trenului de hiper-viteza, a luat locul 1 la Inovatie in SUA

0
1171

farmec.ro
carturesti.ro%20

De la caruta la tren, apoi la automobil sau avion si … cam atat. De zeci de ani umanitatea s-a obisnuit cu ideea ca transportul pe distante lungi nu poate fi mai rapid decat o cursă cu un zbor de linie.

UPDATE 27 aprilie 2017: Denis Tudor a luat locul 1 pentru Inovatie Ianuarie 2017, in SUA.

Si totusi se poate mai repede, mult mai repede si mai confortabil cu un… altfel de tren.

George Buhnici a stat de vorba cu un roman care munceste la viitorul trenului de hiper-viteza.

Este vorba despre Denis Tudor, student in anul IV la Facultatea de Electronica. Acest tanar nu este un simplu student, care asteapta sa termine facultatea, ci unul care este implicat intr-un proiect deosebit de important pentru noi, toti, care se numeste RLoop.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

RLoop este o companie formata pe Reddit, dupa ce Elon Musk a dat un anunt ca este in cautarea unei echipe care sa lucreze la proiectul Hyperloop.

“Eu m-am calificat cu echipa de la Politehnica in semifinalele concursului in Texas, unde am fost abordat de aceasta echipa.” a povestit Denis.

Cu alte cuvinte, el a fost cooptat in echipa care munceste la punerea in aplicare a unui proiect care vizeaza “trenurile viitorului”, care vor merge prin niste tuburi speciale, cu presiune atmosferica joasa.

Continuarea, aici: stirileprotv.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply